Дара Екимова спечели в категория Музика.  Не очаквах наградата, имах

...
Дара Екимова спечели в категория Музика.  Не очаквах наградата, имах
Коментари Харесай

Дара Екимова и Алисия с приз Жена на годината“

 Дара Екимова завоюва в категория " Музика ".  Не чаках премията, имах сериозна конкуренция, споделя младата изпълнителка.Статуетката " Жена на годината " в категория " Музика " към този момент краси дома на младата певица Дара кимова. Изпълнителката съумя да се пребори със сериозната конкуренция в лицето на Поли Генова, Мила Роберт и Алма на годишните награди за най-успешни дами.

" Не чаках да взема аз премията! Наистина останах шокирана. За мене беше чест да съм номинирана с толкоз сполучливи изпълнителки. Мечтая за сходно самопризнание от първия ден, в който се занимавам с музика. Наградата потвърждава, че има смисъл от всичко, което върша, и за мен е катализатор да продължа напред. Благодарна съм на всички, които гласоподаваха за мен, и преди всичко на майка ми, без която нямаше да съумея "  - споделя младата звезда пред  " "  часове след успеха.

И друга певица си потегли от блестящото събитие със статуетка. Фолкзвездата Алисия завоюва първото място в категория " Дизайнери ". През миналата пролет изпълнителката влезе в света на модата и дружно със съдружничката си Димка Шаламанова към този момент имат няколко сбирки със спортни дрехи. Упоритостта на Ася да пробие в дизайнерските среди се увенчаха с триумф и трудът й бе оценен високо.

Красивата Кристин Илиева пребори жестока конкуренция в категория " Модел ". Хубавицата изцяло справедливо си потегли с блестящата статуетка. Кристин претърпя същински пъкъл преди години, откакто бе тежко ранена в автомобилна злополука. Упоритата красавица се възвръща още, само че към този момент е доста по-добре. Въпреки контузиите Илиева не стопира да работи и да жъне триумф след триумф в стилния бизнес както у нас, по този начин и в чужбина.

След негативен PCR тест за ковид и Евгения Джаферович успя да се появи на церемонията по връчването на премиите. Бившата сървайвърка даже си потегли с първа премия в категория " Интернет ". Жени е измежду дамите с най-вече почитатели в мрежата и съумя да отвее влогърката и водеща в " На кафе " Банда Банда.

В една от най-вълнуващите категории – " Актриса ", статуетката отиде в ръцете на София Бобчева. Красавицата от Народния спектакъл, която тази година завоюва голяма известност с моноспектакъла " Бонбон ", изрази своята признателност в мрежата.

" Изкуството ни е нужно. Мисията на нас, артистите, е да пазим здрав духа на хората. Обещавам с тази премия да последвам моята задача. Пожелавам ви здрав дух и крепко тяло. Благодаря " - щастлива е Бобчева.

45 българки имаха късмет да получат купата " Жена на годината 2020 ". Всяка от дамите в 9-те категории е потвърдила, че триумфът, смисълът и работата могат да се случат и в новата странна действителност, в която живеем. Темата, която бе определена от уредниците от сп. " Грация ", е изключително подобаваща в подтекста на всичко, което се случи през последните няколко месеца - " Машина на времето ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР